AnasayfaAlaturka TVFestival Hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor

Festival Hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor

Festival Hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor

Türkiye dışında düzenlenen en büyük Türk festivali olması özelliğiyle tanınan ‘Anadolu Kültürleri ve Yemekleri Festivali’ nin 3’üncüsü 6-9 Ekim tarihleri arasında Orange County’de gerçekleşecek.

Dört gün sürecek olan festival için, 200’un üzerinde gönüllü ve Türkiyeden gelen profosyonel kadro , Festival gününe yetişmek için kurulum çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyorlar.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,277BeğenenlerBeğen
88,791TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın