AnasayfaHaberlerGündemFETÖ firarisi yakalandı, meydan okudu: Geri döneceğiz

FETÖ firarisi yakalandı, meydan okudu: Geri döneceğiz

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 7 yıldır aranan görevinden ihraç 1’inci sınıf emniyet müdürü Arif Oktay Eser’in yerini tespit etti. Kendisini gizlemek için sürekli kılık ve adres değiştiren, günlük hayatında gizlilik kurallarına dikkat eden Eser, polisin uzun süren takibi sonucu yakalandı.

Eser’in üzerinde sahte kimlik ve pasaport, yüklü miktarda döviz, FETÖ simgesi olarak bilinen 1 dolar, çok sayıda cep telefonu, dizüstü bilgisayar, powerbank, şarj aleti, ilk yardım malzemesi ele geçirildi.

Firari şüpheli, kendisini yakalayan ekiplere, “Siz boşuna uğraşıyorsunuz, biz geri döneceğiz” ifadelerini kullandı. Şüphelinin, Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nde sorgusu sürüyor.  (DHA)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,611BeğenenlerBeğen
91,858TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın