AnasayfaHaberlerGündemGazeteci Rauf Tamer hayatını kaybetti

Gazeteci Rauf Tamer hayatını kaybetti

Gazeteci Rauf Tamer, bugün öğle saatlerinde evinde kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan gazeteci kurtarılamayarak 86 yaşında hayatını kaybetti.

64 yıldır gazetecilik yapan Rauf Tamer, uzun yıllardır gündemdeki konuları Posta gazetesindeki köşesinde değerlendiriyordu.

RAUF TAMER KİMDİR?

1937 yılında Sivas’ta dünyaya gelen Rauf Tamer, Bursa Erkek Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. 1959’da Cumhuriyet gazetesinde spor muhabirliğiyle meslek hayatına başlayan Tamer, Ekspres, Tasvir, Yeni İstanbul, Tercüman, Hürriyet, Sabah, Star ve Posta’nın aralarında bulunduğu pek çok gazetede görev yaptı.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,971BeğenenlerBeğen
88,634TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın