Grove, noel ve yeni yıl kutlamalarına hazır. Los Angeles’ın ünlü alışveriş ve eğlence merkezi The Grove, noel ve yeni yıl kutlamalarına hazır. Burak Yarkent yazdı.

Grove, noel ve yeni yıl kutlamalarına hazır
Rick J. Caruso tarafından yaptırılan ve 2002 yılında açılan, 53,400 metrekare alana kurulu açık hava alışveriş ve eğlence merkezi Grove, Los Angeles‘ın Fairfax ilçesinde bulunuyor.

İçinde su ve müzik gösterilerinin olduğu, WET (Las Vegas‘ta bulunan dünyaca ünlü Bellagio Oteli‘nin havuzunun da tasarlayıcı şirketi) tarafından tasarlanan bir de havuz bulunan Grove, haftasonları her saat başı yapılan gösterileriyle Los Angeles sakinleri ve turistler tarafından en fazla rağbet gören uğrak yerlerinden biri konumunda.

İçinde Nordstrom, Topshop/Topman, Barnes & Noble, ve Apple gibi dünyaca ünlü alışveriş merkezlerini bulunduran Grove, Michael Kors, Gap, J. Crew, Crate & Barrel, Nike, MAC Cosmetics, Coach, Anthropologie, Barneys New York, Kiehl’s ve American Girl Place gibi dükkanları da içinde bulunduruyor.

Grove’da, Maggiano’s Little Italy ve Cheesecake Factory gibi büyük lokantalar zincirlerinin yanında, Wood Ranch BBQ and Grill, Morels French Steakhouse, The Whisper Lounge, ve La Piazza gibi daha küçük çaplı lokantalara da rastlamak mümkün.

İçinde Pacific Theatres‘ın sahibi olduğu 14 ekranlı sinema salonunu da bulunduran Grove aynı zamanda “orjinal” pazar alanını ve onun içinde onlarca yerel lezzet sunan küçük lokantaları da içinde bulunduruyor.

