AnasayfaHaberlerGündemHukuk fakültesi öğrencisinin kahreden ölümü

Hukuk fakültesi öğrencisinin kahreden ölümü

Kocaeli’de yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan hukuk fakültesi öğrencisi Batuhan Yener Kaymak (20), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü önünde meydana geldi.

Üniversitenin Hukuk Fakültesi’nde öğrenim gören 2’nci sınıf öğrencisi Batuhan Yener Kaymak, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada otomobilin çarpması sonucu metrelerce savruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

Durumu ağır olan Kaymak, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. (DHA)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,430BeğenenlerBeğen
92,280TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın