ABD’nin Oregon eyaleti’ne bağlı Portland kentindeki ana su kaynaklarından birine bir gencin işemesi ortalığı karıştırdı.
Josh Seater bir gece yarısı alkolü biraz fazla kaçırınca şehrin su rezervine işedi. Yetkililer suyun artık kullanılamaz olduğu düşüncesiyle bütün suyu boşalttı.
Tüm bunlara neden olan Seater ise üzgün ve “Karanlıktı, geceydi. Ben de alkolün etkisi altındaydım. Sonrasında kendimi çok suçlu hissettim. Yaptıktan sonra yanlış bir şey yaptığımı fark ettim. Buranın içme suyu için kullanıldığını bilmiyordum.” diyor.
Güvenlik kameralarına göre Seater ve arkadaşları rezerve işemeden önce suya başka şeyler de fırlattılar. Olayı fark eden güvenlik güçleri Seater fermuarını çekemeden gençleri kıskıvrak yakalamış.
Seater rezervde daha önce ölü hayvanlar gördüklerini söylüyor ve “Buraya ilk kez işeyen ben değilimdir ya?” diyor.
Su kaynağının boşlatılması yaklaşık 40 bin dolara mal oldu. Seater’a henüz bir suçlama yöneltilmiş değil.
USASABAH

