AnasayfaAlaturka TVİsrail, Filistinlilere ait tarlalara beton döktü

İsrail, Filistinlilere ait tarlalara beton döktü


İsrail, işgal altında tuttuğu Batı Şeria’da Filistinlilerin hayatını kabusa çevirecek adımlarını sürdürüyor.

Batı Şeria’da yasadışı Yahudi Yerleşimlerinin sayısı hızla artarken ve Filistinlilere ait çok sayıda ev yıkırken İsrail’in son adımı sosyal medyada tepkilere yol açtı.

İsrail askerlerinin El Halil’in El Hicre bölgesinde su kaynaklarına beton döktüğü görüntüler Filistin haber ajansları tarafından paylaşıldı. Geniş tarım arazilerinin ulunduğu bölgede İsrail’in Filistinlilerin tarım yapmasını enfellemek için böyle bir şey yaptığı belirtilirken, birçok sosyal medya kullanıcısı “İsrail’i insanlık dışı bir niyetle Filistinlileri aç bırakmaya çalışmakla” suçladı.

Filsitin haber ajansı WAFA, İsrail askerlerinin bölgede çok sayıda su kuyusuna ve tarım arazine de zarar verdiğini bildirdi. Filistinli bir çiftçi, İsrail askerlerinin buldozerlerle, yerel ailelerin beslenmesi için kabak, lahana ve domates ekili birçok tarlayı yerle bir ettiğini aktardı.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,097BeğenenlerBeğen
88,932TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın