AnasayfaAlaturka TVİşten çıkarıldı; siniri krizi geçirip market raflarını devirdi

İşten çıkarıldı; siniri krizi geçirip market raflarını devirdi


ESENYURT’ta müşteriyle tartıştığı iddia edilen çalışan, market sorumlusu tarafından işten çıkarıldı. İşten çıkarılan kadın sinir krizi geçirerek bağırdı; rafları devirdi. Yaşananlar markette bulunan bir kişinin kask kamerasıyla kaydedildi.

Olay, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’ndeki bir markette meydana geldi. Kadın çalışan iddiaya göre müşteriyle bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Bu sırada müşterinin kendisine küfür etmesine sinirlenen tartışma sırasında sesler yükselince, market sorumlusu tartışmayı duydu. Yaşanan olayın ardından market sorumlusu kadın çalışanın işine son verdi. İşten çıkarıldığını öğrenen çalışan bağırmaya başladı.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,479BeğenenlerBeğen
88,512TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın