🚨 YOK ARTIK! İSVİÇRE TARİH YAZDI, SIRA SON ŞAMPİYONDA!
🇨🇭💥Soluk soluğa bir 120 dakika, nefeslerin tutulduğu penaltılar ve Vancouver’da patlayan dev çılgınlık! İsviçre, Kolombiya’yı penaltı atışlarında 4-3 devirerek adını DÜNYA KUPASI ÇEYREK FİNALİNE yazdırdı!
🔥🧤Maçın Özeti Sadece 3 Maddede:
1️⃣ Kobel Duvarı: 120 dakika boyunca kalesinde devleşen Gregor Kobel, penaltılarda da Kolombiya’ya geçit vermedi ve turun mimarı oldu!
🛑2️⃣ Nefes Kesen Penaltılar: Akanji kaçırdı ama Vargas soğukkanlılığını koruyarak İsviçre’yi çeyrek finale uçuran o tarihi golü ağlara gönderdi!
🎯3️⃣ 1954’ten Beri İlk Kez: İsviçre tam 72 yıl sonra Dünya Kupası’nda yeniden son 8 takım arasında! 📊Ve Şimdi…
SIRA DEV RANDEVUDA! ⚔️İsviçre’nin çeyrek finaldeki rakibi, Mısır karşısında imkansız bir geri dönüşe imza atan son dünya şampiyonu ARJANTİN!
🇦🇷 Lionel Messi ve Xhaka’nın ordusu 11 Temmuz Cumartesi günü Kansas City’de yarı final biletini kapmak için kozlarını paylaşacak!
Sizce bu peri masalı devam eder mi? İsviçre, Messi ve arkadaşlarını da kupanın dışına itebilir mi?
Yorumlarda buluşalım! 👇👇
