AnasayfaHaberlerGündemİzmir ve Aydın’da sağanak

İzmir ve Aydın’da sağanak

İzmir’in Konak, Buca, Karabağlar ve Karşıyaka ilçelerinde akşam saatlerinde aniden başlayan sağanak, özellikle sahil kenarında vakit geçirenlere zor anlar yaşattı.

ŞİMŞEKLER ŞEHRİ AYDINLATTI

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda kısa süren yağmura hazırlıksız yakalananlar şaşkınlık yaşadı. Öte yandan sağanakla çakan şimşekler şehri aydınlattı.

AYDIN’DA DA ETKİLİ OLDU

Türkiye’nin en sıcak illerinden Aydın’da, akşam saatlerinle kısa süreli gök gürültülü yağmur yağdı.

Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlardan bazıları dükkanların tentelerinin altında korunmaya çalıştı.

Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar ise yağmura aldırış etmeden ıslanmayı tercih etti.

Bunaltıcı sıcak nedeniyle çocuklarıyla dışarı çıkan Gamze ve Feyyaz Yiğit çifti, yağmurla serinlediklerini söyledi. (AA)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,121BeğenenlerBeğen
88,918TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın