AnasayfaHaberlerGündemİzmir’de raydan çıkan metro duvara çarptı

İzmir’de raydan çıkan metro duvara çarptı

İzmir Evka-3 yönünde sefer yapan metronun son vagonu Bornova Sanayi durağında raydan çıkarak peron duvarına çarptı. Kazada ölü ya da yaralı olmadığı açıklandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve iştiraki İzmir Metro A.Ş. kazanın ardından X hesaplarından yaptıkları ortak açıklamada “Evka-3 yönünde sefer yapan metro trenimizin son vagonu Sanayi İstasyonu girişinde raydan çıkarak peron duvarına çarpmıştır. Yaralı olmaması en büyük sevincimizdir. Kazanın nedeninin belirlenmesi için teknik inceleme başlatılmıştır.
Trenin kaldırılması çalışmaları sürmektedir. Tek hattan iletim 15 dakikada bir servis olacak şekilde devam etmektedir.” ifadelerine yer verdi.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,324BeğenenlerBeğen
88,777TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın