AnasayfaHollywoodJennifer Anniston, Los Angeles-Bel Air'de 21 milyon dolara ev aldı

Jennifer Anniston, Los Angeles-Bel Air’de 21 milyon dolara ev aldı

Hamile olduğu iddia edilen Jennifer Anniston, Los Angeles-Bel Air’de 21 milyon dolar değerinde ev aldı…

Justin Theroux ile bir aile kurmaya karar verdiği söylenen, hatta hamile olduğuna dair dedikodular çıkan Jennifer Anniston, Los Angeles-Bel Air’de ev aldı.

21 milyon dolar değerinde, dört yatak odalı, yedi banyolu ve üç hektarlık bir bahçeye sahip olan evin çocuk yetiştirmek için ideal olduğu söyleniyor. Aslında New York’ta yaşamaktan memnun olan Jennifer Aniston’ın Los Angeles’a taşınmaya karar vermesinde, Bel Air bölgesini ve evi çocuklar için son derece güvenli bulmasının etkili olduğu iddia ediliyor.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,589BeğenenlerBeğen
91,861TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın