AnasayfaHaberlerAmerikaKadın ve Los Angeles’lı

Kadın ve Los Angeles’lı

Time Dergisi’nin yılın kişisi sayısına kapak olan “Protestocu”nun kimliği belli oldu.

Yılın kişisi seçilen protestocuların sembolü olan eylemci Los Angeles’ta “İşgal Et” eylemine katıldığı sırada fark edilen 25 yaşındaki Sarah Mason.

Fotoğrafçı Ted Soqui’nin LA Weekly için çektiği kare daha sonra LA sokak ressamı Shepard Fairey tarafından sanatsal bir kapağa dönüştürülmüş. 17 Kasım’daki gösteriler sırasında tutuklanan gösterici, polisin gözyaşartıcı gaz kullanma olasılığına karşı, bandanasını sirkeye batırarak gelmiş. 360 Dergisi’ne konuşan sanat galerisi çalışanı kadın, “Wall Street’i İşgal Et eylemi, öğrencilerin eğitimleri için bir sürü yatırım yaptıktan sonra aslında bunun anlamsız olduğunun vurgulanmasına vesile oldu” demiş.. (Hürriyet)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,307BeğenenlerBeğen
92,441TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın