AnasayfaHaberlerGündemKaramollaoğlu: Bu caniliğin hesabı en ağır şekilde sorulmalı

Karamollaoğlu: Bu caniliğin hesabı en ağır şekilde sorulmalı

Kilis Okçular Mahallesi’nde 4 Nisan’da okuldan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Suriye uyruklu 9 yaşındaki Gina Mercimek’in, kaybolduktan iki gün sonra bir evin bahçesindeki su kuyusunda beline briket bağlı cesedi bulundu.

Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklanırken, kan donduran cinayete ilişkin Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

“BU CANİLİĞİN HESABI EN AĞIR ŞEKİLDE SORULMALI”

Karamollaoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

* “Kilis’te, daha 9 yaşındaki Gina kızımızın adice istismar edilip, vahşice katledilmesi karşısında kelimeler boğazımızda düğümleniyor, artık ne diyeceğimizi bilemiyoruz.

* Bu kötülüğün, bu vahşetin, bu caniliğin hesabı en ağır şekilde sorulmalı; mazlumun âhı yerde kalmamalıdır.”

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,308BeğenenlerBeğen
88,788TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın