AnasayfaAlaturka SporKnicks, 18 sayı geriden gelerek Rockest'ı mağlup etti

Knicks, 18 sayı geriden gelerek Rockest’ı mağlup etti

NBA’de New York Knicks, Houston Rockets’ı 108-106 mağlup etti.
Madison Square Garden’da oynanan maçın son çeyreğinde 18 sayı geriden gelen Knicks’te, Karl-Anthony Towns 25 sayı, 7 ribaunt, OG Anunoby ve Jalen Brunson 20’şer sayıyla galibiyette önemli rol oynadı.
Alperen Şengün’ün 16 sayı, 6 ribaunt, 6 asist ve 3 blokla oynadığı Rockest’ta, Kevin Durant 30, Jabari Smith Jr. 21 sayı kaydetti.
Spurs’ten üst üste 8. galibiyet
Sacramento Kings’i 139-122 mağlup eden San Antonio Spurs, galibiyet serisini 8 maça çıkardı.
Spurs’te Victor Wembanyama 28 sayı, 15 ribaunt, 6 asist ve 4 blokla takımını sırtlarken, De’Aaron Fox, Stephon Castle ve Keldon Johnson 18’er sayı kaydetti.
Keegan Murray ve DeMar DeRozan 20’şer sayıyla oynadığı Kings’te, çaylak Maxime Raynaud, 16 sayı, 12 ribauntla “double double” yaptı.
Kings’te sakatlıkları nedeniyle pivot Domantas Sabonis ve gard Zach LaVine’in sezonu kapatırken üst üste 16. mağlubiyetle kulüp rekoru kırıldı.
AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,478BeğenenlerBeğen
88,479TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın