AnasayfaHaberlerGündemKocaeli’de kadın cinayeti: Ayrılmak isteyen sevgilisini başından vurarak öldürüp, yol kenarına attı

Kocaeli’de kadın cinayeti: Ayrılmak isteyen sevgilisini başından vurarak öldürüp, yol kenarına attı

Olay, geçen cumartesi günü Çayırova Şekerpınar Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Cansu Güneş, ayrılmak istediği Erdem Kale ile buluşmak istedi.

Akşam saatlerinde Cansu Güneş’i çalıştığı taksi ile alan Erdem Kale, ayrılma isteğini kabul etmedi. İkili arasında aracın içerisinde çıkan tartışmanın ardından Erdem Kale, tabancasıyla Güneş’in başına 2-3 el ateş etti. Erdem Kale daha sonra Cansu Güneş’i Şekerpınar Mahallesi yakınlarından geçen TEM Otoyolu’nun kenarına attı.

Vatandaşlar yerdeki kadını görerek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde kadının yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Cinayet şüphelisi Erdem Kale, polisin yaptığı çalışma sonucu yakalanarak, gözaltına alındı.

Kale, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanırken, Cansu Güneş ise Şekerpınar Mezarlığı’nda toprağa verildi. (DHA)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,824BeğenenlerBeğen
90,199TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın