AnasayfaAlaturka OnlineLos Angeles Moda Haftası'nda Ditanik Markasıyla Fark Yaratan Türk Tasarımcı

Los Angeles Moda Haftası’nda Ditanik Markasıyla Fark Yaratan Türk Tasarımcı

Los Angeles Moda Haftası’nda Ditanik Markasıyla Fark Yaratan Türk Tasarımcı

Beverly Hills, CA | Alaturka – Türk Modasının Parlayan Yıldızı Dilvin Tanık, 2023 Los Angeles Moda Haftası’nda Kendi Markasını Tanıttı ve Sosyal Sorumluluk Projesi Başlattı

Los Angeles, CA – Moda dünyasının dikkat çeken isimlerinden Dilvin Tanık, Beverly Hills’te kurduğu Ditanik markasıyla Türk estetiğini ve Amerikan tarzının özgürleştirdiği tasarımları bir araya getirerek büyük bir başarı elde ediyor. Aynı zamanda Türkiye’deki deprem felaketinin yol açtığı acı gerçekle yürekleri sızlayan Tanık, ailesiz kalan çocuklara yardım etmek için kendi markası aracılığıyla bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.

Dilvin Tanık, Sony Pictures Stüdyoları’nda düzenlenen 2023 Los Angeles Moda Haftası‘nda Ditanik markasını tanıttı ve Türk tasarımının uluslararası alanda parlamasını sağladı. Tanık, markasının temel amacını açıklarken, “Moda sevgim, Türkiye’deki depremin ardından ailesiz kalan çocukları gördüğümde markamın temelini atmamı hızlandırdı” dedi. Tanık, yardımsever bir iş modeli oluşturarak markasını sadece giyim endüstrisine değil, toplumun daha büyük sorunlarına da bir çözüm aracı haline getirdi.

“Her Alışveriş, Bir Çocuğun Hayatını Değiştirebilir” Kampanyası

Ditanik markası, “Her Alışveriş, Bir Çocuğun Hayatını Değiştirebilir” kampanyasıyla müşterilerine yardım eli uzatma fırsatı sunuyor. Dilvin Tanık, markasından alışveriş yapan her müşterinin bir ailesiz çocuğun ihtiyaçlarına destek sağlayabileceği bir programı başlattı. Marka, doğrudan çocuklarla ilgileniyor ve onların hayatlarına nasıl yardımcı olduklarını izlemek amacıyla bir dizi sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.

Tanık, “Biz sizin için, siz hepimiz için” diyerek, markalarının sadece modayı değil aynı zamanda toplumsal sorumluluğu da temsil ettiğini belirtti.

Ditanik markası, sadece Türk modasını temsil etmekle kalmayıp aynı zamanda toplumsal sorumluluğa duyarlı bir iş modeliyle fark yaratmayı amaçlıyor. Dilvin Tanık’ın bu özel inisiyatifi, hem Türk tasarımını hem de yardıma muhtaç çocukları uluslararası arenada ön plana çıkararak büyük bir ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Dilvin Tanık, bu anlamlı projeyi Miami Fashion Week’de de tanıtmaya hazırlanıyor.

Dilvin Tanık’ın bu önemli projesine destek olmak için;

Ditanik Resmi Websitesi
Ditanik Instagram Hesabı 

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,275BeğenenlerBeğen
88,789TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın