AnasayfaAmerikaLos AngelesLos Angeles'taki evini satışa çıkardı

Los Angeles’taki evini satışa çıkardı

Sinema ve ekranın genç oyuncusu Ashley Benson, Los Angeles’taki evini satışa çıkardı. İstediği fiyat 2 milyon 900 dolar. İşte Fotoğrafları.

26 yaşındaki Benson, 2012 yılında 2.2 milyon dolara satın aldığı evi için 2 milyon 900 dolar talep ediyor.  Benson’ın satmak istediği evi diğer ünlü evleriyle kıyaslandığında aslında çok da büyük sayılmaz.

Üç yatak odası ve üç buçuk banyosu olan evin kendine ait iki tane de garajı bulunuyor. Ashley Benson’ın New York’a taşınmayı planladığı için evini satışa çıkardığı konuşuluyor.

Genç oyuncu “Her ne kadar California’da doğmuş olsam da ben kendimi hep New York’lu hissediyorum” diye konuşmuştu.

1989 doğumlu olan Ashley Benson, en çok Pretty Little Liars adlı dizide canlandırdığı Hanna Marin karakteriyle tanınıyor. Ama oyunculuk kariyerinin başlangıcı daha eskiye uzanıyor.

Benson 13 yaşından bu yana film ve dizi setlerinde. The O.C, Days of Our Lives onun rol aldığı dizilerden bazıları.

Benson’ın Selena Gomez, James Franco, Vanessa Hudgens’ın da aralarında bulunduğu kalabalık bir kadroyla rol aldığı Spring Breakers (Bahar Tatili) çok konuşulan bir yapım olmuştu.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,209BeğenenlerBeğen
92,683TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın