AnasayfaHaberlerAmerikaNew York eşcinsel huzur evi açıldı

New York eşcinsel huzur evi açıldı

New York’taki Yenilikçi Huzur Evi’nin dün yapılan resmi açılış törenine yüzlerce kişi katıldı.

Amerika’nın tam donanımlı ilk eşcinsel huzur evi New York’ta açıldı.

Manhattan’daki Chelsea mahallesinde, SAGE (Gay, Lezbiyen, Biseksüel ve Transseksüel Yaşlılar için Savunma ve Hizmet) Yenilikçi Huzur Evi’nin dün yapılan resmi açılış törenine yüzlerce kişi katıldı.

Merkez, Yaşlılar Dairesi ve SAGE tarafından ortak işletilecek.

Merkezde, spor ve bilgisayar dersleriyle sağlık seminerlerinin yanı sıra kültürel geziler düzenleneceği kaydedildi.

SAGE İcra Direktörü Michael Adams, merkezin New York’taki eşcinsellerin hayatını değiştireceğini söyledi.

New York Kenti Konseyi’nin eşcinsel Başkanı Christine Quinn de merkezin açılmasının eşcinseller için yeni bir dönüm noktası olduğunu belirtti. (AA)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,357BeğenenlerBeğen
88,673TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın