AnasayfaHaberlerAmerikaNew York’ta Emlak Satışları Tavan Yaptı

New York’ta Emlak Satışları Tavan Yaptı

new york emlak fiyatlari

2013 yılının dördüncü çeyreğinde alıcılarla canlanan Manhattan emlak piyasası, yılı apartman daireleri ve kooperatifler açısından galibiyetle kapadı.

NY Daily News’un haberine göre Douglas Elliman’dan gelen veriler, 2013 yılının son üç ayındaki emlak satışlarının, geçen yıl aynı zaman dilimine kıyasla yaklaşık yüzde 27 kadar artarak 3.297’ye yükseldiğini gösterdi.

Haberin detayları burada

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,974BeğenenlerBeğen
88,713TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın