
New York’ta 35 yaşındaki adam, 52 katlı binanın çatısından önce 3 yaşındaki çocuğunu attı, sonra da kendisi atladı.
New York kentinde Ukraynalı Dimitri Kanarikov isimli 35 yaşındaki adam, 52 katlı binanın çatısından önce 3 yaşındaki çocuğunu attı, sonra da kendisi atladı.
Kentin Manhattan bölgesindeki Lincoln SquareTower’da meydana gelen olayda baba ve oğlu Kirill, yerel saatle öğlen 12.05’te atladıkları binadan daha alçak iki binanın çatısına çakıldı. New York polisi, babanın olay yerinde, 3 yaşındaki oğlunun ise kaldırıldığı St. Luke’s-Roosevelt Hastanesi’nde hayatını kaybettiğini bildirdi. New York Post gazetesi, olay anında Kirill’in üzerinde Noel temalı bir pijamanın bulunduğunu duyurdu. Gazete, Kirill’in velayetinin Kanarikov’un ayrıldığı eşinin üzerinde olduğunu ve baba-oğulun pazar gününü birlikte geçirdiğini, ancak Kanarikov’un çocuğu 13.00’te polis gözetiminde annesine teslim etmesi gerektiğini bildirdi. Kanarikov’un eski eşi Svetlana Bukharina ile çocuğun velayeti üzerine tartışma yaşadığı tahmin ediliyor. Kanarikov’un üç ay önce Facebook’tan “En iyi eş ve baba olmak istiyorum. Benim için bundan önemli birşey yok” dediği belirtiliyor. Çiftin neden ayrıldığıysa bilinmiyor. Bukharina’nın mart ayında facebook’tan “Dünyanın en iyi eşine sahibim” yazdığını belirten New York Post, çiftin ilişkisinin son aylarda bozulmuş olabileceği yorumunu yaptı.
Bu yıl ikinci kez benzeri bir intihar vakasının yaşandığına dikkat çeken gazete, mart ayında bir kadının New York’un Harlem bölgesindeki sekiz katlı bir binanın camından 10 aylık bebeğiyle birlikte atladığını hatırlattı. İntihar notu bırakarak kendisiyle birlikte boşluğa bırakan anne hayatını kaybederken, bebek olaydan sağ kurtulmuştu.
(SABAH)

