AnasayfaHaberlerGündemOnur Şener cinayeti davasında karar çıktı

Onur Şener cinayeti davasında karar çıktı

Onur Şener, 2 Ekim 2002’de Ankara’nın Çankaya ilçesinde sahne aldığı eğlence mekanında ‘istek parça’ nedeniyle çıkan kavgada boğazı cam bardakla kesilerek öldürüldü.

Olaya karışan iş müfettişleri İlker Karakaş, Ali Gündüz, elektrik mühendisi Semih Soyalp ile Gözde G. ve Jale E. gözaltına alındı.

İlker Karakaş, Semih Soyalp ve Ali Gündüz, tutuklanırken Gözde Gündüz ile Jale Erberk ise yurt dışına çıkış yasağı ve polis merkezinde imza verme adli kontrolüyle serbest bırakıldı.

ÜÇ KİŞİ BERAT ETTİ

Davanın bugün görülen karar duruşmasında Semih Soyalp, Gözde Gündüz ve Jale Erberk’e beraat etti.

İlker Karakaş ile Ali Gündüz’e ‘kasten öldürme’ suçundan 25’er yıl hapis cezası verildi.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,366BeğenenlerBeğen
88,693TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın