“Satılıyor mu ağustosta Vakko’da atkı?”
Özgür Özel, Emir Sarıgül’ün babası Mustafa Sarıgül’ün kendisine ve partisine para verdiği yönündeki iddialarını reddetti.
3 Kasım’daki TBMM grup toplantısında konuşan Özel, özellikle paranın atkıların bulunduğu bir paketle verildiği iddiasına dikkat çekti.
“Ağustos ayında Vakko’da atkı… Satılıyor mu ağustosta Vakko’da atkı? Gidip bir sorsunlar bakalım, atkı ne vakit geliyor?” sözleriyle anlatılan olayın inandırıcılığını sorguladı.
Özel, bu iddiaların gündeme taşınmasıyla devam eden fon soruşturmasının kamuoyunda geri plana itilmek istendiğini de savundu.
Emir Sarıgül’ün ifadesine dayandırılan para transferi iddiası bağımsız olarak doğrulanmış değil. Özel ise iddiayı açıkça reddediyor.
ALATURKA.COM · AMERİKA’DAKİ AİLENİZ
Amerika’daki Türkler için haberler, etkinlik takvimi, Türk işletmeleri rehberi ve ücretsiz ilanlar: alaturka.com
