AnasayfaHaberlerGündemPKK’nın üst düzey ismine MİT operasyonu

PKK’nın üst düzey ismine MİT operasyonu

PKK’lı teröristler tarafından 2007de Dağlıca Köyü’ne düzenlenen ve 12 askerin şehit düştüğü, 16 askerin ise yaralandığı saldırının planlayıcısı Aslan Çele kod adlı Müzdelif Taşkın, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) operasyonu ile Suriye’de öldürüldü.

MİT’in Kamışlı-Amude karayolu üzerinde düzenlediği nokta operasyonla etkisiz hale getirelen Müzdelif Taşkın, terör örgütü PKK’nın Suriye genel asayiş sorumluluğunu yürütüyordu.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,611BeğenenlerBeğen
91,860TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın