AnasayfaHaberlerGündemPolislere “Çocuklarımı cennete gönderdim” dedi, Yağmur ve Emre ölü bulundu

Polislere “Çocuklarımı cennete gönderdim” dedi, Yağmur ve Emre ölü bulundu

Körfez ilçesi Tütünçiftlik sahilinde saat 02.00 sıralarında polis ekipleri, Murat R.yi kimlik kontrolü yapmak için durdurdu. Bu sırada Murat R., dengesiz davranışlarda bulunup, peş peşe “Çocuklarımı cennete gönderdim, buraya geldim” demeye başladı.

HAREKETSİZ YATIYORLARDI

Durumdan şüphelenen polis ekipleri, Murat R.den aldığı adresle, Esentepe Mahallesi’nde yaşadığı eve gitti. Polis ekipleri eve girdiğinde Murat R.’nin çocukları Yağmur (13) ve Emre’yi (10) yatakta hareketsiz buldu. Eve çağırılan sağlık ekipleri, kardeşlerin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Murat R., polis tarafından gözaltına alındı. Vücutlarında herhangi bir yara veya darp izi bulunmayan çocukların cansız bedenleri ise otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. Polis, olayın aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor. (DHA)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,638BeğenenlerBeğen
91,845TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın