AnasayfaAlaturka TVSakarya'da balık ölümleriyle ilgili inceleme başlatıldı

Sakarya’da balık ölümleriyle ilgili inceleme başlatıldı


Sakarya’nın Hendek ilçesinden geçen Uludere Çayı’nda toplu balık ölümlerine ilişkin inceleme başlatıldı.

Çayın geçtiği ilçe merkezinde suyun üstünde çok sayıda ölü balık görenler, durumu yetkililere bildirdi.

Bölgeye gelen İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri inceleme yaptı, ölü balıklardan ve sudan numune aldı.
Öte yandan Hendek Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de bölgeye gelerek yetkililerden bilgi aldı.
Hendek Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Uludere Çayı’nda nedeni bilinmeyen balık ölümlerinin tespit edildiği belirtilerek “Olay öğrenildikten sonra derhal ilgili kurumlar haberdar edilmiş ve Sakarya Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri ekipleri ilçemize intikal etmişlerdir. Ekipler tarafından balık ölümlerinin nedeni araştırılmaktadır. Bu süreçte halkımızın balıkları tüketmemesi rica olunur.” ifadeleri kullanıldı.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,501BeğenenlerBeğen
88,421TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın