AnasayfaHaberlerAmerikaSemra Ecer ikinci kez New York'lularla buluşuyor

Semra Ecer ikinci kez New York’lularla buluşuyor

Semra Ecer “The Armoire” baslıklı kişisel sergisiyle New York’lu sanatseverlerle ikinci kez buluşuyor. Nisan ayında SOFA Armory’de gösterilen sanatçı eserleriyle büyük ilgi toplamıştı. 

178 Prince Street’de 15 Eylül’e kadar sürecek olan ve küratörlüğünü Başak Malone’un yaptığı bu sergide Ecer; hayal gücünü zorlayan bronz heykelleri, güçlü tasarımıyla göze çarpan objeleri ve değerli taslarla süslenmiş takılarıyla yer alacak. Ecer yüksek tasarım gücüyle ve kendine özgü görsel estetiğiyle New York’un kültür haritasında İstanbul’a özel bir yer açıyor.

“The Armoire” sergisi açılış kokteyli 3 Eylül Cumartesi günü Soho’da bulunan Ward Nesse Galerisi’nde gerçekleşecek. Sergide konuk sanatçı Matthew Lauretti’nin eserleri de bulunacak. (USASABAH)

Adres;

178 Prince Street, New York NY 10012

Telefon

(212) 925-6951

Ziyaret Saatleri: 

Salı-Cumartesi, 11.00-16.00

Pazar, 13:00-18:00

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,080BeğenenlerBeğen
88,932TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın