AnasayfaHaberlerSporŞenol Güneş Kore'de krallar gibi

Şenol Güneş Kore’de krallar gibi


Şenol Güneş Kore’de krallar gibi

Bir süredir özel organizasyonlar için Kore’de bulunan Bordo-Mavililer’in hocasının Seul temasları devam ederken ilginin boyutları tavan noktaya ulaştı..

Bazı özel davet ve organizasyonlara katılmak için daha önce görev yaptığı Kore’ye giden Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Seul’de kelimenin tam anlamıyla krallar gibi karşılandı.

Eski takımı Seul’ün İncheon ile oynadığı maçı izlemek için stada giden Bordo-Mavililer’in hocası, duygusal anlar yaşadı. Statta açılan Güneş’e övgü pankartları bir yana tribünlerin yaptığı tezahüratlar görülmeye değerdi. Bu ilgiye Güneş de kayıtsız kalmadı. Sahaya inen deneyimli çalıştırıcı, tek tek tribünleri selamladı.

Taraftarların Şenol Güneş’ten imza alabilmek için oluşturduğu metrelerce ve yüzlerce kişiden oluşan kuyruk da görülmeye değer anlardan biriydi.

Seul taraftarları eski hocalarından imza alıp fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı. Çok özel duygular içinde olduğunu belirten Güneş, “Unutulmamak ve böyle hatırlanmak herkese nasip olacak bir şey değil. Gururluyum ve mutluyum” ifadelerini kullandı.

Bu arada Seul’de teknik direktör Güneş’e, Trabzonspor’un eski Koreli yıldızlarından Lee Young da eşlik etti.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,391BeğenenlerBeğen
92,352TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın