AnasayfaHaberlerGündemSerdar Akinan serbest bırakıldı

Serdar Akinan serbest bırakıldı

Bir süredir Youtube’da “Delilerin Delisi” isimli kanalda video yayınlamaya başlayan Muhammed Yakut ile ilgili yayınlar yapan gazeteci Serdar Akinan bu sabah Çanakkale’nin Ayvacık ilçesindeki evinde gözaltına alındı ve İstanbul’a getirildi.

SERBEST BIRAKILDI

Serdar Akinan savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Akinan’ın serbest bırakıldığı haberini avukat Serkan Günel verdi.

“Serdar Akinan Savcılık’tan serbest” paylaşımı yapan Günel, bir önceki paylaşımında, “Genel olarak (maalesef) Serdar Akinan’ın hangi yayını hangi ‘saikle’ yaptığı kapsamında bir sorgulama geçirdik.” açıklaması yapmıştı.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,873BeğenenlerBeğen
89,713TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın