AnasayfaHaberlerGündemSoylu’ya destek sonrası kritik görüşme

Soylu’ya destek sonrası kritik görüşme

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli saat 14.00’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi.

Devlet Bahçeli, dün sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulunarak, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla ilgili dikkat çeken sözler söylemişti.

“SONUNA KADAR ARKASINDADIR”

Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan’ın tutuklanmasının ardından eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla bağlantılı olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

Bahçeli, dün yaptığı açıklamada Soylu’nun arkasında olduklarını söylemişti: “Milliyetçi Hareket Partisi vefanın ve siyasi ahlakın bir gereği olarak Sayın Süleyman Soylu’nun sonuna kadar arkasındadır.”

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,611BeğenenlerBeğen
91,857TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın