AnasayfaHaberlerAmerikaStarbucks, binlerce mağazasını yarım günlüğüne kapatacak

Starbucks, binlerce mağazasını yarım günlüğüne kapatacak

Starbucks, binlerce mağazasını yarım günlüğüne kapatacak. Starbucks mağazalarının 29 Mayıs Salı günü öğleden sonra ırkçılık ön yargısı eğitimi için kapalı olacağını duyurdu.

Starbucks, binlerce mağazasını yarım günlüğüne kapatacak

ABD’li uluslararası kahve zinciri Starbucks, ülke genelindeki 8000’den fazla mağazasının 29 Mayıs Salı günü öğleden sonra ırkçılık ön yargısı eğitimi için kapalı olacağını duyurdu.

Starbucks’tan yapılan açıklamada, kararla ilgili olarak, mağazalarda ayrımcılığı önleyici ırkçılık ön yargısı eğitimi verileceği bildirildi.

Açıklamada, söz konusu eğitimin şirketin 175.000’den fazla çalışanını kapsayacağı bilgisine yer verildi.

Geçen perşembe günü ABD’nin Philadelphia kentindeki bir Starbucks mağazasında iki siyahi Amerikalı izinsiz giriş iddiasıyla tutuklanmıştı. Olayın ardından söz konusu mağazanın önünde protestolar yaşanmış, olay sosyal medyada geniş tepki toplamıştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Starbucks Üst Yöneticisi (CEO) Kevin Johnson, “Son birkaç günü Philadelphia halkını dinleyerek, neleri yanlış yaptığımızı ve bunları düzeltmek için neler yapmamız gerektiğini öğrenerek geçirdim” ifadelerini kullandı.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

499,976BeğenenlerBeğen
95,823TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,800AboneAbone Ol

Kaçırmayın