AnasayfaHaberlerAmerikaTADF, ATAA ve PAXTURCİCA'dan Queens Kolejine Tepki

TADF, ATAA ve PAXTURCİCA’dan Queens Kolejine Tepki


Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu, Türk Amerikan Dernekleri Kurulu ve Paxturcica, New York Şehir Üniversitesine bağlı Queens Kolejinde Dr. Fatma Göcek adlı sözde akademisyen’in Ermeni tezlerini savunan bir programda konuşma yapacağından dolayı tepki gösterdi.

25 Nisan 2012 tarihinde Etnik,Irk ve Din Merkezinde Türkiye aleyhine konuşma yapmasına karşı, TADF ,PAX TURCİCA ve ATAA hemen harekete geçerek kampanya başlattığını duyurdu.

Queens Koleji tarafından Türkiye’nin Yılın Ülkesi seçildiğinin altı çizilerek, üniversite yönetiminin çok ciddi bir hata yaptığı vurgulandı.

Programın acilen kaldırılması için Amerikadaki Türk Dünyasının harekete geçmesi içinde otomatik digital dilekçe kampanyası başlatıldı.

Tepkinizi https://capwiz.com/paxturcica/issues/alert/?alertid=61221581 gösterebilirsiniz.

25 Nisan 2012 tarihinde, Dr. Fatma Göcek , Ermeni tezlerini savunan bir konuşmayı Queens Kolejinde Etnik,Irk ve Din Merkezinde yapmayı planladığı duyurulmuştu.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,078BeğenenlerBeğen
88,934TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın