AnasayfaHaberlerGündemTHY'den dua uygulaması

THY’den dua uygulaması

turkhavayollari dua uygulamasi

Türk Hava Yolları (THY), hac ve umre için yapılan Suudi Arabistan uçuşlarında koltuklarda bulunan kişisel ekranlarda dua uygulaması başlattı.

(DHA) — THY’nin Suudi Arabistan’a yapılan uçuşlarında koltuklar arasındaki kişisel ekranlarda üç dilde okunan dua bir yolcu tarafından çekilerek sosyal paylaşım sitesinde paylaşıldı.

İngilizce, Türkçe ve Arapça olarak sesli okunan dua yolcuların ilgisini çekiyor.

Dua şöyle:

“Allahım bu yolculuğumuzda senden bütün iyilik ve güzellikleri takva ve kulluk şuuruyla bizden razı olacağın amellerde bulunmayı niyaz ederiz.

Allahım bu yolculuğumuzu bize kolaylaştır ve uzaklığımızı yakınlaştır. Allahım yolculuğumuz süresince yardımcımız sensin. Geride bıraktığımız ailemizin görüp gözeteni koruyup kollayanı da sensin.

Allahım yolculuğun zorluklarından ve üzücü durumlarla karşılaşmaktan sana sığınırım. Malımı mülkümü ailemi ve çocuklarımı başlarına gelebilecek kötülüklerden sen koru ya rabbi. Amin.”

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,159BeğenenlerBeğen
88,898TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın