AnasayfaHaberlerGündemTsunamide Japonya’da kayboldu Kanada’da sahile vurdu

Tsunamide Japonya’da kayboldu Kanada’da sahile vurdu

Japonya’da Mart 2011’de meydana gelen depremin ardından oluşan tsunaminin okyanusa savurduğu 18 milyon ton çöpten ilk ve büyük parça olan 50 metrelik balıkçı teknesi, Kanada’nın British Colombia eyaleti sahillerine ulaştı

Kalan çöplerin, Kuzey Amerika kıtasına doğru ilerlemesi ise sürüyor. Televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi, bilgisayar, masa, sandalye gibi binlerce çeşit eşyadan oluşan çöp dalgasının, 2014 yılında Kanada ve Amerika sahillerine ulaşması bekleniyor. . (Hürriyet)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,327BeğenenlerBeğen
88,773TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın