AnasayfaHaberlerAmerikaTürkiye'ye iphone ve ipad götürenler dikkat

Türkiye’ye iphone ve ipad götürenler dikkat

Yurtdisinda iphone ve ipad kacak

Los Angeles’tan Türkiye’ye giden İ.Ö.Ö. üzerinde kaçak cep telefonu yakalanıp, hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

Hürriyet’in haberine göre Adnan Menderes Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği ekiplerinin yaptığı operasyonlar kapsamında, Dubai’den İstanbul’a İstanbul’dan İzmir’e uçakla giden K.B isimli bir kişinin çantasında yapılan aramada yüzlerce kaçak iphone ve ipad yakalandı. K.B. gümrük görevlilerine verdiği ifade, çantasına cep telefonlarının nasıl girdiğinden haberinin olmadığını öne sürdü. Los Angeles’tan gelen bir başka kişinin üzerinde de kaçak cep telefonları ele geçirildi.

Konu ile ilgili Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü‘nden yapılan açıklamaya göre K.B.‘de ele geçirilen 168 cep telefonu ve 44 USB telefon kablosunun piyasa değeri 155 bin TL.

Yakalananlar hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,317BeğenenlerBeğen
88,785TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın