
Türkiye’yi temsil edecek güzel köşe yazarımız Aycan Şencan
Amerika’nın Türkiye güzeli seçilen yazarımız Aycan Şencan, ülkemizi temsil etmek üzere yoğun bir program içerisinde bulunduğunu ve çok heyecanlı fakat bir o kadarda mutlu olduğunu belirtiyor. Beverly Hills’de gerçekleşecek olan yarışma gecesinde Türkiyeyi temsilen diğer ülkelerden katılan bir çok güzel bayana karşı yarışacak.
“Miss Turkey” Aycan Şencan
Köşe yazarımız Aycan Şencan, “Miss Turkey” olarak seçildiği “Queen of the Universe” yarışmasında, ülkemizi temsilen hazırlıklara başlamış bulunmaktadır. UNESCO sponsorluğu eşliğinde düzenlenen “Queen of the Universe”, yarışma gecesinde güzelliğin yani sıra zeka ve yetenek alanında yarışacak olan güzeller şimdiden UNESCO’nun yardım kampanyalarına katılarak dünyadaki yoksul çocuklara destek olmaktadırlar.
Bir çok değerli ve başarılı insanın yapımcılığını üstlendiği “Queen of the Universe” yarışmasının koordinasyonu aktrist ve 1998 yılı dünya Puerto Rico güzeli ve bunun gibi birçok güzellik yarışmasını kazanmış Joyce Giraud tarafından düzenlenmektedir. Joyce Giraud’un yanı sıra genel danışman olarak yer alan oyuncu ve manken Laimarie Serrano, yapımcı Michael Ohoven ve Rob Baker, fotoğrafçı James Pratt ve koreograf Nick Gonzales dibi değerli isimlerde yer alıyor.
Genç kızımızı Aycan Şencan‘ı desteklemek için 27 Ocak’da, bu efsanevi geceye sizde katılın.. ve 58 ülkeden katılan güzeller arasında, bir kızın hayallerinin gerçek oluşunu izleyin..
[reklamekleburaya][reklamekleburaya]