AnasayfaHaberlerGündemÜniversiteli genç, KYK yurdunda ölü bulundu

Üniversiteli genç, KYK yurdunda ölü bulundu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ağız ve Diş Sağlığı bölümünde birinci sınıf öğrencisi olan 18 yaşındaki Elif Coşkun, kampüsteki KYK’ya bağlı Münevver Ayaşlı Kız Öğrenci Yurdu D blok 5 kattaki banyoda ölü bulundu.

Genç kızın arkadaşlarının haber vermesi üzerine yurda gelen polis ve sağlık ekipleri, banyoda inceleme yaptı.

İlk belirlemelere göre Coşkun’un kendisini, bornozunun kuşağıyla asarak yaşamına son verdiği açıklandı.

Olay yerine hayatını kaybeden genç kızın kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsiden sonra tespit edileceği belirtildi.

Çorumlu olan ve bu yıl üniversiteye başlayan genç kızın odasında inceleme yapan polisler, Elif Coşkun’un arkadaşlarının bilgisine de başvurdu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,638BeğenenlerBeğen
91,839TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın