AnasayfaHaberlerGündemZonguldak’ta kadına şiddet: Eski eşini yumrukla bayılttı

Zonguldak’ta kadına şiddet: Eski eşini yumrukla bayılttı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Murtaza Mahallesi Orhan Gazi Caddesi üzerindeki bir restoranda akşam saatlerinde bir kadına şiddet uygulandı.

İddiaya göre, Kamil E.’nin eski eşi Selma A. ve Kamil E.’nin sevgilisi Nuray A. karşılaşınca ikili arasında tartışma yaşandı. Tartışma büyüyünce Nuray A., birlikte yaşadığı sevgilisi Kamil E.’yi restorana çağırdı.

Kadının aramasının ardından olay yerine gelen Kamil E., sevgilisiyle tartışan eski eşi Selma A.’ya saldırdı. Selma A., eski eşinin yumruk darbelerinin ardından bayıldı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, baygınlık geçiren Selma A.’yı, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Kamil E. ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. (DHA)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,333BeğenenlerBeğen
88,763TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın