AnasayfaAmerikaLos AngelesLos Angeles’taki evini satışa çıkardı

Los Angeles’taki evini satışa çıkardı

de-jong-los-angeles-ev

Galatasaray’ın sezon başındaki yeni transferlerinden Nigel de Jong, Los Angeles’taki evini satışa çıkardı.

De Jong’un Los Angeles’taki evi 4.3 milyon dolar Galatasaray’ın sezon başındaki yeni transferlerinden Nigel de Jong, Los Angeles’taki evini satışa çıkardı.

LA Times sitesinin özel haber logosuyla duyurduğu gelişmede Hollandalı futbolcunun büyük yatırım yaptığı evini emlak sitesine koyduğu aktarıldı. Mayıs 2016’da satın aldığı ve içini adeta baştan aşağı yenileyen tecrübeli futbolcunun, 5 ay sonra satışa koyması şaşkınlık yarattı.

Nigel de Jong’un 4.3 milyon dolar karşılığında alıcı aradığı belirtildi. İçerisinde özel havuz, sauna, basket sahası ve mini futbol sahası bulunan evin, 2 katlı olduğu bildirildi.

Evin tam 4 farklı balkonu, 2 mutfağı ve bir de özel bahçesi bulunuyor. Özellikle evin içindeki spor sahalarının bir kulüp takımının sahası gibi işlendiği aktarıldı.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,325BeğenenlerBeğen
88,783TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın