AnasayfaHaberlerAmerikaŞartlı salındı aile katletti

Şartlı salındı aile katletti

ABD’nin Connecticut eyaletinde bir anne ile iki kızını öldüren kişi, idama mahkûm edildi.

Mahkeme heyeti, önceki günkü oturumda, 9 Aralık’ta jüri tarafından suçlu bulunan 31 yaşındaki Joshua Komisarjevsky’nin idama mahkûm edildiğini açıkladı. Eyalette 10 mahkûm, idam sırası bekliyor. Son infaz ise 2005’te gerçekleşmişti.

Evi de yaktılar

Şartlı tahliye ile serbest bırakılan Komisarjevsky ile bir arkadaşı, 23 Temmuz 2007’de 4 kişilik Hawke-Petit ailesinin Cheshire kentindeki evine girmiş, 48 yaşındaki Jennifer Hawke-Petit’i, tecavüz ettikten sonra boğarak öldürmüştü. 17 yaşındaki Hayley ve 11 yaşındaki Michaela’yı yataklarına bağlayarak evi yakan saldırganlar, iki kızı ölüme terk etmişti. Olaydan sağ kurtulan tek kişi, saldırganların beyzbol sopasıyla döverek bodruma kilitlediği baba olmuştu.. (Hürriyet)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,297BeğenenlerBeğen
92,471TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın