AnasayfaHaberlerGündemHollywood'un en gezgin çifti

Hollywood’un en gezgin çifti

Mayıs ayından bu yana birlikte olan Leonardo DiCaprio ve Blake Lively, 4 ayda 27 bin kilometrelik yol yaptı! Aşklarını 13 şehre taşıdı.

CANNES’DA BAŞLADI
Blake Lively ve Leonardo DiCaprio’nun aşkı, geçtiğimiz mayıs ayında Cannes Film Festivali sırasında Cannes’da başladı. Çift, ilişkilerinin ilk dönemini Fransa’da geçirdi.

EVLERİ NEW YORK’TA
Birçok ünlü ismin aksine Los Angeles yerine New York’ta yaşama kararı alan ikili, şehrin stresinden uzak kalmak için Amerika’da da birçok tatil beldesini gezdi.

İTALYA’DA DOLCE VITA
Ünlü çift, Fransa’nın ardından İtalya’nın aşıklar kenti Portofino’ya geçti; ardından da Venedik’i ziyaret etti.

HAMPTONS KAÇAMADI
Blake Lively, New York’luların tercih ettiği tatil beldesi Hamptons’da da zaman geçirdi.

ROMANTİK PARİS
Çift, yaz aylarında Avrupa’da bir şehirden diğerine geçti. İki ünlü isim son olarak da Paris’te romantik günler yaşadı. (Sabah / Gunaydin)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,246BeğenenlerBeğen
88,814TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın