AnasayfaHaberlerGündemPaskalya yumurtası ararken bazuka buldular

Paskalya yumurtası ararken bazuka buldular

Almanya’da hafta sonu Paskalya bayramı kutlamaları sırasında yumurta arayan bir grup çocuk İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma bir bazuka buldu.

Spiegel Online’ın haberine göre, bazukayı ülkenin kuzeyinde bulunan Holzminden kasabasındaki ormanlık arazide bulan çocuklar hemen polise haber verdi.

Yapılan incelemede silahın biraz paslanmakla birlikte işler vaziyette olduğu tespit edildi. Güvenlik güçleri bölgeyi kordona alırken, silahı da güvenle ortadan kaldırılacağı bir silah fabrikasına götürdü.

Almanya’da özellikle inşaat çalışmalarında ve kuraklık nedeniyle suları çekilen nehir yataklarında sık sık İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma silahlar bulunuyor.

İngiltere’nin Somerset şehrinde de Paskalya yumurtası arayan çocukların bir el bombası bulduğu bildirilmişti.. (Hürriyet)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,317BeğenenlerBeğen
88,785TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın