AnasayfaHaberlerAmerikaABD, Suriye saldırısında kullandığı Tomahawk’ların fırlatılma anını yayınladı

ABD, Suriye saldırısında kullandığı Tomahawk’ların fırlatılma anını yayınladı


ABD, Suriye saldırısında kullandığı Tomahawk’ların fırlatılma anını yayınladı. ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Suriye saldırısında kullandığı Tomahawk seyir füzelerinin fırlatılma anını görüntüledi.

ABD, Suriye saldırısında kullandığı Tomahawk’ların fırlatılma anını yayınladı

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Suriye saldırısında kullandığı Tomahawk seyir füzelerinin fırlatılma anını görüntüledi.

Füzeler, USS John Warner (SSN-765) denizaltısı ile USS Monterey kruvazöründen fırlatıldı.

​ABD, Fransa ve İngiltere, 14 Nisan Cumartesi günü sabah erken saatlerinde Suriye’deki hedeflere saldırı düzenledi.

Saldırı sırasında Tomahawk’lar dahil 100’den fazla füze fırlatıldı. Füzelerin büyük kısmı Suriye hava savunması tarafından imha edildi.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,967BeğenenlerBeğen
88,713TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın